En bra dag

OK, det är inte riktigt min stil att avhålla mig från att klaga, men ibland fungerar världen till stora delar nöjaktigt. Det är inte så att det dansar omkring enhörningar under regnbågar av sockervadd men ändå…positivt.

Jag började dagen med att skåda ut över gården (inga parkeringsvakter) och konstatera att det regnade och var kallt. Och att jag var ledig.

Jag klädde mig resolut, tog reda på några fakta och begav mig ut på vägarna. Först kom jag till en avkrok i Kista där ingen vettig människa satt sin fot. Jag skulle här låta tillverka extranycklar. Det är mycket säkerhet och intyg som omger präglandet av nya nycklar nu. Men allt gick smidigt och jag var därifrån på tio minuter.

Jag for till IKEA och köpte en skrivbordsskiva. Den var 30 cm för lång. Jag åkte till Bauhaus och fick den kapad. Ingen kö, allt gick på en halvtimme. Jag handlade mat och åkte hem.

Monteringen av skivan gick fin-fint.

En stor kartong som stått ivägen i trapphuset på plan två, hade forslats bort. Den försvunna tvättvagnen i vår tvättstuga var återbördad (eller ersatt).

Frank kom hem och vi visste att vi BORDE åka till Åkeshovshallen för att få fatt på en tränare som kunde låna ut en fäktningsmask. Men det regnade och var mörkt. Vi hade inga garantier för att den unge mannen skulle vara på plats.

Men vi gjorde ändå ett försök.

Så snart vi klev in såg vi Aleksandr och han lånade flinkt ut en mask och en liten fånig bröstjacka som jag har glömt namnet på.

Allt gick återigen smidigt!

Om livet ständigt var så här skulle det inte finnas några sura gamla gubbar!

Visa fler inlägg