Kort uppföljning

Allt gick bra med nattvandringen. Den blev nästan inte av eftersom det var så dålig uppslutning. Det första passet blev inställt då det bara var två som dök upp och när jag släntrade in vid halv elva var det bara en annan där. Men fler anslöt och tillslut var vi fyra.

Vi fick på oss reflexvästar och började vandra ut i den iskalla fredagskvällen. Det var en massa snackande om allt möjligt och vi böjde oss lätt ned ibland för att titta in i små lekstugor så inga spritorgier pågick där.

Det gjorde det nu inte. Faktum var att det var ganska litet människor ute över huvud taget. Det hände ingenting och vandringen gick ganska fort och redan vid halv tolv ansåg vi att det fick vara bra.

Det känns skönt att ha gjort en insats!

Bättre var det nästa dag ty då skulle vi åka till landet. Vi var tvungna att vänta på Frank som hade specialträning i sin gymnastikgrupp på luftmatta i Blackeberg. Det visade sig dock att pojken blivit förkyld och därför inte alls kunde hoppa på något slags matta, varför vi kunde tidigarelägga avfärden till nämnda landställe.

Solen sken och inga inbrott hade inträffat. Jag satte upp min doserare i baren och ett broderi jag fått av farmor i början på 80-talet och en Zappahalsduk från en konsert 1984. Jag hittade fyra fina folköl från förra säsongen, tände grillen och stod snart och mådde förträffligt i solens sista strålar.

På söndagen var jag tidigt uppe och for iväg till det nyöppnade Biltema i Katrineholm. Det var med vördnad jag trädde in i köptemplet tio över nio. Jag blev bjuden på saft och kanelsnäcka och ombedd att ta en sommarkatalog.

Det var såååå trevligt.

Jag tog en korg och vandrade ut i den stora och nästan öde affären. Här fanns det ju allt! Varenda sak jag såg påminde mig om något annat jag också behövde eller i alla fall gärna skulle köpa. Men jag höll mig till småsaker under min nästan timslånga promenad. Det gäller att hålla koll på ekonomin. Men det var så billigt att det nästan var dyrare att låta bli att köpa!

Stärkt till kropp och sinne körde jag tillbaka till Flen och fällde ett träd.

Nu längtar jag till semester och ledighet för att kunna starta (och genomföra) alla projekt som jag har tänkt ut.

Visa fler inlägg